Maalaus

Olen harrastanut öljyvärimaalausta 80 -luvun lopusta alkaen. Pääasiassa maalaan öljyväreillä ja aiheet perustuvat omiin kokemuksiin ja kameran kautta katsottuihin aiheisiin ja kuvatilanteisiin. Erityisesti minua kiinnostavat luonnon muokkaamat taideteokset ja niiden yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkkinä tästä on mm. alla olevista taulu "Kosinta.  

Pienimuotoinen kuvanäyttely "Ikkuna jäähän" on esillä Emäsalon kaupassa alkaen 9.12.2019.


Kuvanäyttely "Ikkuna jäähän" ja "Talven ruusut" oli kutsunäyttelynä Kauniaisten kirjastossa 11.11 - 30.11.2019 välisen ajan.


Porvoossa Kevätkummun kirjastossa 2016 marraskuun  ajan esillä ollut kuvanäyttelyni "Talven ruusut" onnistui hyvin ja se sai paljon myönteistä palautetta.
Osallistuin  Porvoossa heinäkuun lopussa 2016 vietetyille Koiviston juhlille pitämällä siellä kuvanäyttelyn "Jos metsään haluat nähdä nyt, sä takuulla yllätyt".
Kuvat herättivät runsaasti mielenkiintoa ja niihin tutustui arvioni mukaan noin puolet  juhlavieraista, joita oli kaikkiaan viitisensataa. Vieraskirjaan nimensä kirjoitti reilut sata, joista suurimmalle osalle esittelimme myös kuvia.

Tämä näyttely oli kaikkiaan kymmenes ja muita näyttelyitä ovat olleet mm. "Ikkuna jäähän", "Historiallinen Israel", "Messiaan maassa", "Vesillä ja vesien äärellä". Sama näyttely on ollut esillä useammassa paikassa.
Tulevia näyttelyjä ovat marraskuun 2016 lopussa oleva "Ruusut" ja Tammikuussa 2017 "Messiaan maassa"


Kosinta. Koski. Maisema.'
"Kosinta"
Taulussa etualan taustalla oleva "puhemies" yrittää naittaa ylvään "Lapin morsiammen" "Kainuun supliikkisulhaselle"
Kosken kuohuja.
Yksitysikohta suuremmasta koskitaulusta.

Merimaisema Hakasalosta.Ukkonen nousee. Grand Kanion. Omena.
Ukkonen nousee Hakasaloon. Grand Kanion.
Tyttären kuvaama ja tilaama työ.
Kuka haukkasi omenasta?
Jäänmurtajan miehistön Aatamiko?

Kuja. Ruusu. Hanhet.
Kuja Rihkamatorille. Ruusu. Hanhet.
Marian-lähde Israelin vuoristossa lähellä Jerusalemia. Marian kirkon puistoa samassa paikassa. Kujanäkymä Israelin Jaffan kaupungissa.
Tytärsaarelaiset lastaavat 30-luvulla silakkatynnyreitä veneeseen ja kuljettavat ne Viroon myytäväksi.  
Maalattu Tytärsaari-kirjassa olleen kuvan pohjalta.
Kalastajat kodassa paistamassa saalistaan Kuusamon Kärpänkylässä.Tilataideteokseni "Onkimies" on ollut ongella Haikkoonselän pienen saaren rantatörmällä heinäkuun lopusta alkaen.
Mittaa "Onkimiehellä" on 185 senttiä ja muutenkin normaalin miehen mitoissa.