Musiikki

Olutkoirat video

Video Olutkoirat on tehty Suomen EU:hun liittymisen jälkeen, kun oluen ja viinan tuonti Eestistä ja Venäjältä vapautui täysin, tosin hetkellisesti. Ja sen kyllä huomasi. Tallinnan matkustajalaivojen tullessa satamaan oli melkein jokaisella matkustajalla perässään olutkärryt. Samaan aikaan puistoissa koiraihmiset ulkoiluttivat lemmikkejään ja koirat tulivat perässä samalla tavalla. No tästä tehtiin sitten vertaileva musiikkikappale ja video.
Kappale on allekirjoittaneen sanoittama, säveltämä ja sovittama. Videototeutuksen ja editoinnin on tehnyt Markku Ylärakkola, joka on myös laulanut tämän mestariteoksen kotikutoiselle cd:lle.
Tällä teoksella osallistuttiin myös Porvoon kotivideo festivaaleille ja se voitti yleisöäänestyksen.


Suoraan sydämeenKappale on allekirjoittaneen sanoittama, säveltämä ja sovittama. Markku Ylärakkola on osallistunut sovittamiseen ja vastannut kotikutoisen musiikki- tuotoksen editoinnista ja toteutuksesta cd:lle. Laulajana esiintyy Jenni Nurmi.


Säveltämäni ja sanoittamani kappaleen, "Kaipaus Karjalaan",  nuotit on julkaistu 2015 ilmestyneessä laulukirjassa: Uudet Karjalaiset laulut.

Osallistuin vuonna 2010 Uusien karjalaisien laulujen sävellyskilpailuun, johonka osallistui 278 lähetettyä sävellystä.
Itse kilpailusta ei tullut, kuin kiitos osallistumisesta, mutta myöhemmin sävellyksistä julkaistiin laulukirja, johonka otettiin 62 sävellystä mukaan. Yksi niistä oli minun tekemä.

Kilpailuun lähetetyn laulun c-kasetilla esitti Markku Ylärakkola.