Narva

Tytärsaariseuran matkassa vierailtiin kesäkuussa 2009 Narvassa. Reisulla tutustuttiin Pohjois-Viron koilisen alueen nähtävyyksiin mm. Rakveren linnaan, Narvan kaupunkiin, pariin vesiputoukseen ja ruokailujen yhteydessa paikallisien ravintoloiden herkkuihin.

Rakveren vanha linna. Linnan piha v. 2009
ja sen rakennuksia.Rakennus Rakveressa.
Taideteoksia paikallisen toimiston edessä. Kuuluisan kirjailijan patsas.Opaskartta Sakassa, jossa on suora 55 metriä korkea kalkkikivitörmä. Törmältä alas rantaan johtavat metalliset kierreportaat. Alas mentäessä kohtaa suurien lehtipuiden katveessa rehevää aluskasvillisuutta.

Rantakaistale on hiekkainen, mutta melko kivikkoinen . Ylös mentäessä matka tuntuu jatkuvan ja jatkuvan.  Alueella sijaitsee myös yksi korkeista vesiputouksista.

Putouksen reunalla näkee kalkkikivitörmän rakenteen.
Matkalla yövyttiin Saka Gliff- hotellissa, joka on hyvin siisti ja viihtyisä paikka. Hotellin vanha linnapuisto on erittäin rehevä.Narvan kirkontornista aukeaa kaunis näkymä Narva-joelle. Kirkontorni.   .Kirkko. Narva on rajakaupunki ja paikalliset asukkaat vierailevat ostoksilla Venäjän puolella. Narvan linna ja joki. Sama, mutta nyt rajanaapurin puolta.Yksi ravintoloista missä ruokailtiin. Paikka oli siisti ja ruoka hyvää. Horisontissa näkyy Tytärsaari. Toinen putous, mutta nyt huomattavasti korkeampi,kuin se ensimmäinen.Maalaismaisemaa hotellin vieressä.. Tutustuimme myös yhteen alueen monista linnoista.
Raivaajapatsas linnan puistossa.